Loading

YAY, YOU HAVE FOUND ME!

YAY, YOU HAVE FOUND ME!

Welkom bij a.leen

Na 13 jaar ervaring als grafisch ontwerpster in loondienst heb ik (eindelijk) de grote stap gezet.

Sinds januari 2018 werk ik alleen en ook à la Leen, helemaal op mijn manier (a.leen dus).
 Ik hou van het persoonlijk contact met mijn klanten, op die manier voel ik het best aan wat zij wensen.
Een beurs, opendeurdag, feest of om het even welk evenement, ik denk mee hoe we jouw project het best in de verf kunnen zetten.


Dankzij dat persoonlijk contact en goede communicatie komen de beste resultaten tot stand.
Ik ontwerp jouw logo, huisstijl, brochure, affiche en ander drukwerk met veel liefde voor typografie, kleur en vormgeving.

Een klein overzicht van realisaties vindt je terug in mijn portfolio. Wil je graag meer zien, kom dan gerust langs want drukwerk moet je kunnen zien en voelen.

Geen drukwerk nodig maar wel een website? Dankzij een vlotte samenwerking met Sven-T krijgt uw zaak ook online de aandacht die het verdient,
 a.leen verzorgt de vormgeving en Sven het technische gedeelte. Professionele fotografie en bedrijfsfotografie? Maxine Stevens to the rescue. Want 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden, en een goed beeld is de basis van sterke communicatie.

 

Hoe gaan we te werk?

Ik start graag met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 In dit gesprek bekijken we wat jij wil en hoe we jouw idee visueel vorm kunnen geven.
 Bij een volgende afspraak worden verschillende ideeën gepresenteerd. Daaruit wordt één gekozen dat verder wordt uitgewerkt tot eindproduct.

Voor het drukwerk zijn er opties voor elk budget, de prijs is afhankelijk van papiersoort, formaat, oplage en afwerking. Ik werk samen met verschillende drukkerijen, elk met zijn eigen specialiteit.
Zin gekregen om samen te werken of je hebt nog een vraag? Mail me of maak een afspraak en shoot!

 

 

DESIGN WON'T SAVE THE WORLD ...
BUT IT DAMN SURE MAKES IT LOOK GOOD

KLANT AAN HET WOORD

Laat onze bezoekers weten hoe onze samenwerking verliep

Schrijf een beoordeling

 

 

Medewerker Medewerker NEL Vzw

Fijne, vlotte samenwerking met Leen met een heel passend logo als resultaat! :-)

Coördinator Centrum Voelen

Bijzonder bedankt om de weg van het logo met ons te gaan. We zijn heel blij dat jij vasthoudend was, en ons de tijd gunde om het in onze organisatie werkelijk mogelijk te maken om de overstap te maken naar een nieuw logo. Ook je professionele advies waarderen we bijzonder. Warme groet, Syntia Van Erdeghem, Centrum Voelen - Coördinator Opleidingscentrum Emotioneel Lichaamswerk® Nel vzw - Organisator en begeleidster Vuurlopen

Zaakvoerster SEO & WORDPRESS VOOR SOLO-ONDERNEEMSTERS

Ik schakelde Leen in om de lay-out van "de énige échte Wordpress-cursus" uit te werken. Ik briefte haar over mijn voorkeurkleuren en gaf haar enkele voorbeelden die ik mooi vond. Met die schamele info ging Leen aan de slag en toverde een prachtig exemplaar tevoorschijn. Helemaal in lijn met mijn stijl, mijn website en mijn 'goesting'. Het is heerlijk samenwerken met Leen! Nogmaals bedankt voor het fijne contact, Leen!

Zaakvoerder Amuse Maison & Amuse Boutique

Topservice! We wisten min of meer wat we wilden, maar de grafische kennis ontbrak. We zochten dus een goede partner om ons te helpen en die hebben we met A.leen zeker gevonden! Leen heeft haar uiterste best gedaan om aan ons wensen te voldoen. Dankzij haar geduld, flexibiliteit en eigen inbreng hebben we nu een huisstijl met de juiste uitstraling. Leen, bedankt voor fijne samenwerking :-) We zijn supertevreden met het resultaat.

Administratie SteMat bouw en renovatie

Leen ontwikkelde voor ons een tijloos logo waar we na vele jaren nog steeds trots op zijn. Bij haar kunnen we steeds terecht voor het ontwerp van originele en opvallende werfdoeken, advertenties en beursmateriaal. Ook als het snel moet kunnen we op haar professionalisme rekenen. Aangename en toffe dame om mee samen te werken!

Zaakvoerder Carrosserie Lemeire

Voor het grafische ontwerp van onze marktwagens hebben wij voor a.leen gekozen. Het is de juiste keuze! Met haar vlotte persoonlijkheid en kennis heeft Leen de gave om de ideeën van onze klanten in een mooi grafische ontwerp voor hun marktwagens te vertalen. Dit steeds tot hun en onze uiterste tevredenheid.

Zaakvoerster Madame SheShe

Telkens wanneer vrienden en kennissen op zoek zijn naar een grafisch ontwerpster, raad ik Leen aan. Ik kreeg alleen nog maar positieve feedback. Leen leert jou als klant door en door kennen. Met deze persoonlijke maar toch professionele aanpak springt zij er voor mij uit. Een usp van Leen is tevens de prijs/kwaliteit verhouding. Voor het bewijs van haar creativiteit refereer ik graag naar haar portfolio.

Zaakvoerster Tafelsfeer

Ik ben zo tevreden over de ontwerpen en de creatieve ideeën van Leen dat ik niet meer op zoek ga naar alternatieven. Leen kent mijn stijl en weet perfect wat ik wil. Zij weet er altijd iets uniek van te maken. Met haar ruime ervaring in de sector twijfel ik geen seconde aan haar deskundigheid en creativiteit.