Background Image

About me

Wie ben ik en wat doe ik?

Mijn verhaal van A tot Z

 • Mijn verhaal

  Na mijn studie beeldende kunst en grafische vormgeving werkte ik 13 jaar als ontwerpster in loondienst. Ik miste meer en meer het persoonlijk contact met de klant en bleef bij elke opdracht met een hele hoop vragen zitten. Niet dat we samen uren hoeven te spenderen, maar rechtstreeks contact tussen klant en ontwerper schept wel duidelijkheid en efficiëntie.

  Het begon meer en meer te kriebelen om op eigen benen te staan en op 1/1/2018 zette ik de grote stap. Ik gaf mijn vaste job op en verliet mijn gouden kooi. Vanaf dan was ik helemaal alleen en à la Leen! (= a.leen)

  Omdat elke klant uniek is en om een andere aanpak vraagt vind ik het fijn om jou eerst te leren kennen. Aan de basis van een goed ontwerp staat een goed gesprek. Op die manier kan ik er het best toe bijdragen dat jouw boodschap op de juiste manier, via het juiste kanaal terecht komt bij jouw doelgroep.

  Jouw huisstijl is dan ook mijn beroepstrots. Ondek het hier.

 • Mijn vrienden

  Ik ben niet zo alleen als mijn naam doet vermoeden. Door de jaren heen heb ik een groot netwerk opgebouwd aan fotografen, webdesigners, drukkers, ... Stuk voor stuk experts in hun vakgebied en vrienden van a.leen.

  Ik bied jou het gemak waarnaar je op zoek bent. Bespaar tijd en moeite en maak gebruik van mijn expertise en netwerk. One stop shopping is een term die ik onlangs leerde kennen. Hij klinkt niet alleen mooi, maar past ook perfect bij mijn aanbod: grafisch ontwerp van A tot Z.

  Wil jij ook verlost worden van al jouw grafische rompslomp? Ik help je graag!

 • How we roll

  1. KENNISMAKING
   We starten met een toffe babbel waarin we bepalen hoe we jouw boodschap kunnen overbrengen op jouw ideale doelgroep. Dat kan gaan van het ontwerp van een logo, een nieuwe huisstijl, flyers, advertenties, allerhande drukwerk tot product- en bedrijfsfotografie of een blitse website.

  2. OFFERTE & ONTWIKKELING
   Na de goedkeuring van de offerte schiet ik in actie: gebaseerd op de briefing worden er verschillende ontwerpen gemaakt. Jouw favoriet wordt verder uitgewerkt naar een sexy logo met voldoende karakter en eigenheid.

  3. OPLEVERING
   Je ontvangt alle gebruiksklare bestanden of drukwerk en je bent klaar om te shinen! Spots on, here you come!

Pic
Pic
Pic

Word ambassadeur van a.leen

Zou je a.leen ook aanraden bij andere ondernemers? Je zou er mij oprecht super mega blij mee maken en het zou me erg helpen bij mijn volgende opdrachten.


Schrijf een aanbeveling

 • Leen is een super vriendelijke dame die heel snel begrijpt hoe ze iets heel mooi in beeld kan brengen! Ze heeft veel smaak en kan iets heel eenvoudig prachtig visualiseren! Als ik iets aan Leen vraag, heb ik er alle vertrouwen in dat ze tot een prachtig resultaat komt!

  Félicie Sys
  zaakvoerder @ Kinesys
 • Bijzonder bedankt om de weg van het logo met ons te gaan. We zijn heel blij dat jij vasthoudend was, en ons de tijd gunde om het in onze organisatie werkelijk mogelijk te maken om de overstap te maken naar een nieuw logo. Ook je professionele advies waarderen we bijzonder.

  Syntia Van Erdeghem
  Coördinator @ Coördinator Opleidingscentrum Emotioneel Lichaamswerk® Nel vzw
 • Ik schakelde Leen in om de lay-out van "de énige échte Wordpress-cursus" uit te werken. Ik briefte haar over mijn voorkeurkleuren en gaf haar enkele voorbeelden die ik mooi vond. Met die schamele info ging Leen aan de slag en toverde een prachtig exemplaar tevoorschijn. Helemaal in lijn met mijn stijl, mijn website en mijn 'goesting'. Het is heerlijk samenwerken met Leen! Nogmaals bedankt voor het fijne contact, Leen!

  Treesje Vanhaeren
  Zaakvoerster @ SEO & WORDPRESS VOOR SOLO-ONDERNEEMSTERS
 • Topservice! We wisten min of meer wat we wilden, maar de grafische kennis ontbrak. We zochten dus een goede partner om ons te helpen en die hebben we met A.leen zeker gevonden! Leen heeft haar uiterste best gedaan om aan ons wensen te voldoen. Dankzij haar geduld, flexibiliteit en eigen inbreng hebben we nu een huisstijl met de juiste uitstraling. Leen, bedankt voor fijne samenwerking :-) We zijn supertevreden met het resultaat.

  Kristof Van de Putte
  Zaakvoerder @ Amuse Maison & Amuse Boutique
 • Leen ontwikkelde voor ons een tijloos logo waar we na vele jaren nog steeds trots op zijn. Bij haar kunnen we steeds terecht voor het ontwerp van originele en opvallende werfdoeken, advertenties en beursmateriaal. Ook als het snel moet kunnen we op haar professionalisme rekenen. Aangename en toffe dame om mee samen te werken!

  Isabelle Hillewaere
  Administratie @ SteMat bouw en renovatie
 • Voor het grafische ontwerp van onze marktwagens hebben wij voor a.leen gekozen. Het is de juiste keuze! Met haar vlotte persoonlijkheid en kennis heeft Leen de gave om de ideeën van onze klanten in een mooi grafische ontwerp voor hun marktwagens te vertalen. Dit steeds tot hun en onze uiterste tevredenheid.

  Hans Lemeire
  Zaakvoerder @ Carrosserie Lemeire
 • Telkens wanneer vrienden en kennissen op zoek zijn naar een grafisch ontwerpster, raad ik Leen aan. Ik kreeg alleen nog maar positieve feedback. Leen leert jou als klant door en door kennen. Met deze persoonlijke maar toch professionele aanpak springt zij er voor mij uit. Een usp van Leen is tevens de prijs/kwaliteit verhouding. Voor het bewijs van haar creativiteit refereer ik graag naar haar portfolio.

  Marjorie Meul
  Zaakvoerster @ Madame SheShe
 • Wij hebben al meerdere keren samengewerkt met Leen. Logo ontwerp en huisstijl werd ook door haar ontworpen. Ook deze keer bij het maken van onze folder verliep het contact heel vlot. Dankzij de lockdown verliep alles via mail, maar dit werd niet als een nadeel ondervonden. We houden van haar ontwerpstijl, het communicatie gemak, het behoud van onze eigen inbreng en ook haar feedback en oplossingen. We raden haar dan ook bij iedere ondernemer aan!

  Thomas Jooris
  Zaakvoerder @ Tuinova

Enkele logo's van tevreden klanten