Background Image

About me

Alles over mezelf, mijn werk en wat anderen daarover te zeggen hebben.

a.leen, gedreven branding en grafisch ontwerp bureau

 • Welkom

  Na mijn studie beeldende kunst en grafische vormgeving werkte ik 13 jaar in loondienst als grafisch ontwerper en sinds januari 2018 werk ik alleen en à la Leen, helemaal op mijn manier (a.leen dus).
  Nog geen seconde spijt van gehad. Wat jij als klant wil van een ontwerper is niet altijd gemakkelijk uit te leggen, daarom hou ik van persoonlijk contact, de manier bij uitstek om te zoeken naar wat er in jouw hoofd afspeelt. Ik kreeg onlangs te horen dat ik beter wist dan mijn klant zelf welk logo ze wou, een mooier compliment kan ik mij niet inbeelden.
  Een nieuwe huisstijl, een opendeurdag, feest of om het even welk evenement, ik denk mee hoe we jouw project het best in de verf kunnen zetten.

  Een klein overzicht van realisaties vind je terug in mijn portfolio. Wil je graag meer zien, kom dan gerust langs want drukwerk moet je kunnen zien, voelen en ruiken!

  Door de jaren heen heb ik een netwerk opgebouwd van experts die elkaar perfect aanvullen. Ik ben dus niet zo a.leen als mijn naam doet vermoeden... Fotografen, webdesigners, beletteraars, drukkers, leveranciers,….
  Stuk voor stuk experts in hun vakgebied.
  Dankzij hen kan ik een groot deel van jullie vragen en wensen in vervulling laten gaan.
  Ask me anything en ik help je zo goed als ik kan!

 • Werkwijze

  1. KENNISMAKING
   Ik start steeds met een kennismakingsgesprek, daarin bespreken we welke designs jouw bedrijf nodig heeft
   en hoe we jouw idee visueel vorm kunnen geven.
  2. OFFERTE & ONTWIKKELING
   Op basis van ons gesprek ontvang je vrijblijvend een offerte. Besluit je om met a.leen in zee te gaan, dan
   start het creatief proces.
   Bij een volgende afspraak worden verschillende ideeën gepresenteerd, het ontwerp van jouw voorkeur wordt
   verder uitgewerkt tot eindproduct.
  3. OPLEVERING
   Je ontvangt alle gebruiksklare bestanden of drukwerk.

 • The black box

  a.leen is ooit gestart aan de keukentafel in een klein gezellig hoekje. Kort daarna kreeg ik mijn eigen bureau in de living, 2 m2 werkruimte, pure luxe! Na een tijdje bleek dat ook al niet meer voldoende. Als vloeiende lava begon mijn materiaal meer en meer beslag te leggen op de vrije ruimte in de living. Met 2 kinderen in huis werd het steeds lastiger om mijn focus bij mijn werk te houden en elk klantenbezoek was het “IK” versus rondslingerende sokken en speelgoed. Thuiswerken ok, maar thuis-in-je-eigen-woonkamer-werken… dat ging niet meer. We beslisten om de garage te laten verbouwen tot kantoor. Geen trop chique maar een praktische werkruimte waar ik klanten kan ontvangen en waar we rustig een ontwerp kunnen bespreken. Het is de black box die je ziet op de oprit, ingang = rechts achteraan. Ik liet met opzet een lage drempel plaatsen zodat niets je nog kan tegenhouden om eens langs te komen ;-)

Pic
Pic
Pic

REVIEWS

Ken je iemand die eerder al samenwerkte met mij? Vraag dan zeker naar hun ervaring. Mijn klanten = mijn ambassadeurs.
Ben je al klant en zou je mij ook aanraden bij andere ondernemers? Daar zou je mij oprecht super mega blij mee maken en het zou me erg helpen bij mijn volgende opdrachten. Via onderstaande link kan je mij en andere klanten laten weten wat je vond over onze samenwerking.

Schrijf een aanbeveling

 • Fijne, vlotte samenwerking met Leen met een heel passend logo als resultaat! :-)

  Lisa Pangrazio
  Medewerker @ NEL Vzw
 • Bijzonder bedankt om de weg van het logo met ons te gaan. We zijn heel blij dat jij vasthoudend was, en ons de tijd gunde om het in onze organisatie werkelijk mogelijk te maken om de overstap te maken naar een nieuw logo. Ook je professionele advies waarderen we bijzonder. Warme groet, Syntia Van Erdeghem, Centrum Voelen - Coördinator Opleidingscentrum Emotioneel Lichaamswerk® Nel vzw - Organisator en begeleidster Vuurlopen

  Syntia Van Erdeghem
  Coördinator @ Coördinator Opleidingscentrum Emotioneel Lichaamswerk® Nel vzw
 • Ik schakelde Leen in om de lay-out van "de énige échte Wordpress-cursus" uit te werken. Ik briefte haar over mijn voorkeurkleuren en gaf haar enkele voorbeelden die ik mooi vond. Met die schamele info ging Leen aan de slag en toverde een prachtig exemplaar tevoorschijn. Helemaal in lijn met mijn stijl, mijn website en mijn 'goesting'. Het is heerlijk samenwerken met Leen! Nogmaals bedankt voor het fijne contact, Leen!

  Treesje Vanhaeren
  Zaakvoerster @ SEO & WORDPRESS VOOR SOLO-ONDERNEEMSTERS
 • Topservice! We wisten min of meer wat we wilden, maar de grafische kennis ontbrak. We zochten dus een goede partner om ons te helpen en die hebben we met A.leen zeker gevonden! Leen heeft haar uiterste best gedaan om aan ons wensen te voldoen. Dankzij haar geduld, flexibiliteit en eigen inbreng hebben we nu een huisstijl met de juiste uitstraling. Leen, bedankt voor fijne samenwerking :-) We zijn supertevreden met het resultaat.

  Kristof Van de Putte
  Zaakvoerder @ Amuse Maison & Amuse Boutique
 • Leen ontwikkelde voor ons een tijloos logo waar we na vele jaren nog steeds trots op zijn. Bij haar kunnen we steeds terecht voor het ontwerp van originele en opvallende werfdoeken, advertenties en beursmateriaal. Ook als het snel moet kunnen we op haar professionalisme rekenen. Aangename en toffe dame om mee samen te werken!

  Isabelle Hillewaere
  Administratie @ SteMat bouw en renovatie
 • Voor het grafische ontwerp van onze marktwagens hebben wij voor a.leen gekozen. Het is de juiste keuze! Met haar vlotte persoonlijkheid en kennis heeft Leen de gave om de ideeën van onze klanten in een mooi grafische ontwerp voor hun marktwagens te vertalen. Dit steeds tot hun en onze uiterste tevredenheid.

  Hans Lemeire
  Zaakvoerder @ Carrosserie Lemeire
 • Telkens wanneer vrienden en kennissen op zoek zijn naar een grafisch ontwerpster, raad ik Leen aan. Ik kreeg alleen nog maar positieve feedback. Leen leert jou als klant door en door kennen. Met deze persoonlijke maar toch professionele aanpak springt zij er voor mij uit. Een usp van Leen is tevens de prijs/kwaliteit verhouding. Voor het bewijs van haar creativiteit refereer ik graag naar haar portfolio.

  Marjorie Meul
  Zaakvoerster @ Madame SheShe
 • Ik ben zo tevreden over de ontwerpen en de creatieve ideeën van Leen dat ik niet meer op zoek ga naar alternatieven. Leen kent mijn stijl en weet perfect wat ik wil. Zij weet er altijd iets uniek van te maken. Met haar ruime ervaring in de sector twijfel ik geen seconde aan haar deskundigheid en creativiteit.

  Ineke Hutse
  Zaakvoerster @ Tafelsfeer

Enkele logo's van tevreden klanten