Background Image

A.leen

What's in a name?

a.leen = ervaring + creativiteit

 • Mijn verhaal

  “Je merk laten opvallen in de massa aan reclameboodschappen die we allemaal elke dag te zien krijgen: dat is geen eenvoudige taak. Veel ondernemers weten niet hoe ze eraan moeten beginnen. Maar voor mij is dat net mijn sterkte. Door mijn opleiding en ervaring kan ik je persoonlijkheid vertalen naar een vormgeving die bij je past, én die ook nog eens de juiste mensen aanspreekt. Dat is wat ik het leukst vind aan ondernemen: mensen helpen, rechtstreeks.

  Daarom zette ik ook de stap naar het leven als zelfstandige. Ik werkte 13 jaar als vormgever in loondienst bij een grafisch bureau, maar daar kreeg ik zelden de kans om zelf met de opdrachtgever te praten. Terwijl het zo belangrijk is om te kunnen voelen hoe een klant is, waar hij naartoe wil met zijn zaak… Dat is zo inspirerend! Stel dat ik voor jou bijvoorbeeld een logo ontwerp, dan starten we sowieso met een kennismakingsgesprek. Tussendoor overleggen we nog verschillende keren, en zo groeien we samen naar de perfecte match tussen merk en logo.”

 • à la Leen

  “Intussen werk ik al 6 jaar als grafisch vormgever onder de naam a.leen. Waar die naam vandaan komt? Wel, sinds ik zelfstandige ben, werk ik niet meer met tussen-personen, je werkt met mij ‘a.leen’ en à la Leen. Ik denk met je mee en geef met plezier advies over je reclamedrukwerk en branding.

  Echt alleen voel ik mij nooit, want ik werk samen met een uitgebreid netwerk van andere ondernemers die een kei zijn in hun werk. Fotografen, webdesigners, en mijn eigen man is drukker: ik help je met al wat je nodig hebt om jouw merk te laten opmerken.”

 • How we roll

  1. KENNISMAKING
   We starten met een toffe babbel waarin we bepalen hoe we jouw boodschap kunnen overbrengen op jouw ideale doelgroep. Dat kan gaan van het ontwerp van een logo, een nieuwe huisstijl, flyers, advertenties, allerhande drukwerk tot product- en bedrijfsfotografie of een blitse website.

  2. OFFERTE & ONTWIKKELING
   Na de goedkeuring van de offerte schiet ik in actie: gebaseerd op de briefing worden er verschillende ontwerpen gemaakt. Jouw favoriet wordt verder uitgewerkt naar een sexy logo met voldoende karakter en eigenheid.

  3. OPLEVERING
   Je ontvangt alle gebruiksklare bestanden of drukwerk en je bent klaar om te shinen! Spots on, here you come!

Pic
Pic
Pic

Wil jij mij helpen alsjeblieft?

A.leen is een jong Belgisch bedrijf dat jouw input en feedback enorm waardeert. Heb jij even tijd om een review over jouw ervaring te schrijven? Dit zou me enorm helpen!


Schrijf een aanbeveling

 • Leen is een super vriendelijke dame die heel snel begrijpt hoe ze iets heel mooi in beeld kan brengen! Ze heeft veel smaak en kan iets heel eenvoudig prachtig visualiseren! Als ik iets aan Leen vraag, heb ik er alle vertrouwen in dat ze tot een prachtig resultaat komt!

  Félicie Sys
  zaakvoerder @ Kinesys
 • Bijzonder bedankt om de weg van het logo met ons te gaan. We zijn heel blij dat jij vasthoudend was, en ons de tijd gunde om het in onze organisatie werkelijk mogelijk te maken om de overstap te maken naar een nieuw logo. Ook je professionele advies waarderen we bijzonder.

  Syntia Van Erdeghem
  Coördinator @ Coördinator Opleidingscentrum Emotioneel Lichaamswerk® Nel vzw
 • Ik schakelde Leen in om de lay-out van "de énige échte Wordpress-cursus" uit te werken. Ik briefte haar over mijn voorkeurkleuren en gaf haar enkele voorbeelden die ik mooi vond. Met die schamele info ging Leen aan de slag en toverde een prachtig exemplaar tevoorschijn. Helemaal in lijn met mijn stijl, mijn website en mijn 'goesting'. Het is heerlijk samenwerken met Leen! Nogmaals bedankt voor het fijne contact, Leen!

  Treesje Vanhaeren
  Zaakvoerster @ SEO & WORDPRESS VOOR SOLO-ONDERNEEMSTERS
 • Topservice! We wisten min of meer wat we wilden, maar de grafische kennis ontbrak. We zochten dus een goede partner om ons te helpen en die hebben we met A.leen zeker gevonden! Leen heeft haar uiterste best gedaan om aan ons wensen te voldoen. Dankzij haar geduld, flexibiliteit en eigen inbreng hebben we nu een huisstijl met de juiste uitstraling. Leen, bedankt voor fijne samenwerking :-) We zijn supertevreden met het resultaat.

  Kristof Van de Putte
  Zaakvoerder @ Amuse Maison & Amuse Boutique
 • Leen ontwikkelde voor ons een tijloos logo waar we na vele jaren nog steeds trots op zijn. Bij haar kunnen we steeds terecht voor het ontwerp van originele en opvallende werfdoeken, advertenties en beursmateriaal. Ook als het snel moet kunnen we op haar professionalisme rekenen. Aangename en toffe dame om mee samen te werken!

  Isabelle Hillewaere
  Administratie @ SteMat bouw en renovatie
 • Voor het grafische ontwerp van onze marktwagens hebben wij voor a.leen gekozen. Het is de juiste keuze! Met haar vlotte persoonlijkheid en kennis heeft Leen de gave om de ideeën van onze klanten in een mooi grafische ontwerp voor hun marktwagens te vertalen. Dit steeds tot hun en onze uiterste tevredenheid.

  Hans Lemeire
  Zaakvoerder @ Carrosserie Lemeire
 • Telkens wanneer vrienden en kennissen op zoek zijn naar een grafisch ontwerpster, raad ik Leen aan. Ik kreeg alleen nog maar positieve feedback. Leen leert jou als klant door en door kennen. Met deze persoonlijke maar toch professionele aanpak springt zij er voor mij uit. Een usp van Leen is tevens de prijs/kwaliteit verhouding. Voor het bewijs van haar creativiteit refereer ik graag naar haar portfolio.

  Marjorie Meul
  Zaakvoerster @ Madame SheShe
 • Wij hebben al meerdere keren samengewerkt met Leen. Logo ontwerp en huisstijl werd ook door haar ontworpen. Ook deze keer bij het maken van onze folder verliep het contact heel vlot. Dankzij de lockdown verliep alles via mail, maar dit werd niet als een nadeel ondervonden. We houden van haar ontwerpstijl, het communicatie gemak, het behoud van onze eigen inbreng en ook haar feedback en oplossingen. We raden haar dan ook bij iedere ondernemer aan!

  Thomas Jooris
  Zaakvoerder @ Tuinova

Enkele logo's van tevreden klanten