Background Image

Diensten

a.leen @ your service!

Aanbod van a.leen grafisch ontwerp

Claim de aandacht van jouw ideale klant

Van logo tot drukwerk

Logo Love

"Alles begint met een goed logo". Een quote van mezelf :-) Zo simpel en zo waar. Een goed logo geeft in 1 blik weer waar jij voor staat, het geeft een gezicht aan jouw zaak. Het ontwerp van een logo is een groeiproces: tijdens ons eerste gesprek leer ik jou kennen en zoeken we samen naar een passende stijl. Op basis hiervan worden verschillende ontwerpen gemaakt. De logo’s die jou het meest aanspreken worden verder uitgewerkt naar een sexy logo met karakter en eigenheid. Klaar voor een killer logo of een stevige opfrisbeurt van jouw bestaande huisstijl? Bring on the logo love!

Visuele verleiding

Net zoals elk mens een eigen identiteit heeft, is dit ook zo bij bedrijven en merken. Wat maakt jou uniek? Wat onderscheidt jou van de concurrentie en wat is de meerwaarde van jouw zaak? Ik giet het juiste kleur, beeld en lettertype in een lay-out die jouw boodschap kracht bij zet. Een duidelijke en herkenbare huisstijl zal vertrouwen opwekken bij jouw doelgroep en schaamteloos zijn aandacht naar zich toe trekken. Ik maak jouw boodschap onweerstaanbaar voor de doelgroep die jij wil bereiken. Wil jij ook sneller opgemerkt worden bij potentiële klanten en ze visueel verleiden voor jouw product of dienst? Hell yeah!

Druk werk(t)

Ook al leven we in een digitale wereld, drukwerk doet zijn deel van het werk. Naamkaartjes, uitnodigingen, affiches, stickers, banners, ... Jouw boodschap op het gepaste papier op het juiste formaat vergroot de kans om gezien te worden. Denk maar een het wauw effect van een speciale vernis of het verschil tussen mat en glanzend papier. Sommige drukkers gaan voor de grote oplages, anderen gaan voor finesse en special effects. Ik loods je doorheen dit web van mogelijkheden en kies de techniek en het papier dat jouw boodschap sterker maakt. DRUK hier voor meer info!

Foto Fame

"Een beeld zegt meer dan 1000 woorden", so true! Daarom is professionele fotografie van onschatbare waarde. Versterk jouw folder, flyer, website of affiche met persoonlijk beeldmateriaal en kom professioneel en betrouwbaar over bij jouw potentiële klant. Zowel voor product- als bedrijfsfotografie werk ik samen met the real deal. Lichtinval, sluitertijden en compositie kennen voor hen geen geheimen. De ideale match voor een geslaagde huisstijl. Vind jij persoonlijke communicatie ook een must? Let's talk about jouw opties!

Web World

In het verlengde van jouw nieuwe of gepimpte huisstijl hoort ook een blitse website. Samen met een ervaren webdesigner zal jouw site niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en uberaantrekkelijk. Meer bezoekers, meer klanten, meer omzet! Ik ben reuzeblij hiervoor te kunnen samenwerken met een echte SEO kenner. Ik bepaal de juiste look and feel en de webmaster steekt van wal! Wil je ook een website die echt werkt en de aandacht pakt in Google-land? Bring it on​!

SPOT ON academy

Wil je meer leren over prospectie, verkoopstechnieken of sales management? Of ben je op zoek naar een persoonlijke retailcoach? Dan is SPOT ON Gent er voor jou. Zowel online als offline kan je workshops volgen die de beste ondernemer in jou naar boven halen. Jouw branding staat nu helemaal op punt, dus spots on, here you come!

Background Image

5 goede redenen om te kiezen voor a.leen

1.

Passie en enthousiasme om de wildste ideeën uit te werken en te begeleiden.

2.

Gediplomeerd en professioneel, meester in Beeldende kunst: grafische en reclamevormgeving St-Lucas, Gent.

3.

Rechtstreeks contact tussen grafisch vormgever en klant, transparante werkwijze.

4.

Geen dure marketingwoorden maar duidelijke en eerlijke communicatie, 1 aanspreekpunt van ontwerp tot drukwerk.

5.

Uniek en authentiek. Elke ontwerp start met een goed gesprek, persoonlijk contact is de basis van een vruchtbare samenwerking.