Background Image

Diensten

a.leen @ your service!

Diensten

Zo help ik jou die ideale klant te bereiken

Logo-ontwerp

Dus jij bent de ondernemer pur sang die op zoek is naar een killer logo? Ik help je graag! Een logo dat matched bij wie jij bent en wat jij doet zal jouw imago versterken en je helpen om de juiste doelgroep aan te spreken. Het zal je helpen om indruk maken bij potentiële klanten. Hoeda? Tijdens ons eerste gesprek bepalen we hoe jouw ideale logo er uit zal zien. Gebaseerd op de briefing worden er verschillende ontwerpen gemaakt. Jouw favoriet wordt dan verder uitgewerkt naar een sexy logo met voldoende karakter en eigenheid. Wil jij ook een killer logo of een stevige opfrisbeurt van jouw bestaande huisstijl? Ja graag!

Visual Identity

Je wil opvallen tussen de concurrentie? Een boodschap brengen die indruk maakt op jouw doelpubliek? Dat kan! Net zoals elk mens een eigen identiteit heeft, is dit ook zo bij bedrijven en merken. Wat maakt jou uniek? Wat onderscheidt jou van de concurrentie en wat is de meerwaarde van jouw zaak? Met de juiste keuze van typografie, kleur en lay-out geef ik jouw bedrijf een identiteit in woord en beeld. Het zal jou meer zichtbaarheid geven, jouw boodschap kracht bij zetten en meer vertrouwen opwekken bij de juiste doelgroep. Ik maak die boodschap onweerstaanbaar voor die ene doelgroep die jij wil bereiken. Wil jij ook sneller opgemerkt worden bij potentiële klanten en ze bij bosjes laten vallen voor jouw product of dienst? Laat maar komen Grietje!

Drukwerk

Jouw ontwerp is klaar om te shinen. De volgende stap is drukwerk bestellen. Ik ben dan wel zelf geen drukker maar ik heb tonnen ervaringen en kennis hierover. Bovendien ben ik getrouwd met een drukker, dus kennis zat bij a.leen! Naamkaartjes, uitnodigingen, affiches, stickers, banners, ... De juiste keuze van papier versterkt uw boodschap en zorgt mee voor de juiste uitstraling van uw merk of bedrijf. Elk ontwerp vraagt om een specifieke aanpak. Sommige drukkers gaan enkel voor grote oplages, anderen gaan voor de speciallekes. Ik loods je doorheen dit web van mogelijkheden en kies de techniek en het papier dat jouw ontwerp nog sterker maakt. Voel jij te veel druk bij de keuze van het juiste papier? Jaaaaaa!

Fotografie

Wil je jouw product of dienst in de kijker zetten? Dan is professionele fotografie echt een must! Je kent het gezegde: “Een beeld zegt zoveel meer dan 1000 woorden”. En je spreekt dat niet tegen hé? Onderschat daarom de waarde van professionele fotografie niet. Versterk je merk en zet je verhaal kracht bij met kwalitatieve fotografie. Ideaal om de band met je doelpubliek aan te halen. Zowel voor productfotografie als voor bedrijfsfotografie werk ik samen met toppers die jouw boodschap naar een hoger nivieau tillen. Echt véél hoger. Wil je ook een echte hoogvlieger en jouw product of dienst doen shinen? Awel ja!

Webdesign

In het verlengde van jouw nieuwe of gepimpte huisstijl hoort natuurlijk ook een blitse website. Samen met een ervaren webdesigner zorgen wij ervoor dat jouw site niet alleen mooi is, maar ook werkt voor jou. En je weet: meer bezoekers, meer klanten, meer omzet! Ik ben reuzeblij om hiervoor te kunnen samenwerken met een echte expert. Ik bepaal de juiste look and feel en onze webdesigner steekt van wal! Wil je ook een website die echt werkt en de aandacht pakt in Google-land? Bring it on​!

SPOT ON academy

Wil je meer leren over prospectie, verkoopstechnieken of sales management? Of ben je op zoek naar een persoonlijke retailcoach? Dan is SPOT ON Gent er voor jou. Zowel online als offline kan je workshops volgen die de beste ondernemer in jou naar boven halen. Jouw branding staat nu helemaal op punt, dus spots on, here you come!

Background Image

5 goede redenen om te kiezen voor a.leen

1.

Passie en enthousiasme om de wildste ideeën uit te werken en te begeleiden.

2.

Gediplomeerd en professioneel, meester in Beeldende kunst: grafische en reclamevormgeving St-Lucas, Gent.

3.

Rechtstreeks contact tussen grafisch vormgever en klant, transparante werkwijze.

4.

Geen dure marketingwoorden maar duidelijke en eerlijke communicatie, 1 aanspreekpunt van ontwerp tot drukwerk.

5.

Uniek en authentiek. Elke ontwerp start met een goed gesprek, persoonlijk contact is de basis van een vruchtbare samenwerking.