Background Image

Diensten

a.leen heeft het allemaal!

Leen De Smaele

Logo ontwerp

Dus jij bent de ondernemer pur sang die op zoek is naar een killer logo? Ik help je graag! Een logo dat matched bij wie jij bent en wat jij doet zal jouw imago versterken en je helpen om de juiste doelgroep aan te spreken. Het zal je helpen om indruk maken bij potentiële klanten. Hoeda? Tijdens ons eerste gesprek bepalen we hoe jouw ideale logo er uit zal zien. Gebaseerd op de briefing worden er verschillende ontwerpen gemaakt. Jouw favoriet wordt dan verder uitgewerkt naar een sexy logo met voldoende karakter en eigenheid. Wil jij ook een killer logo of een stevige opfrisbeurt van jouw bestaande huisstijl?
Ja graag!

VISUAL IDENTITY

Je wil opvallen tussen de concurrentie? Je wil dat jouw boodschap indruk maakt op jouw doelpubliek? Dat kan! Net zoals elk mens een eigen identiteit heeft, is dit ook zo bij bedrijven en merken. Wat maakt jou uniek? Wat onderscheidt jou van de concurrentie en wat is de meerwaarde van jouw zaak? Ik geef jouw bedrijf een identiteit in woord en beeld. De juiste keuze van typografie, kleur en lay-out zal jouw boodschap kracht bij zetten. Het zal jou meer laten opvallen, meer zichtbaarheid geven en meer vertrouwen opwekken bij jouw doelgroep. Ik maak jouw huisstijl en elke boodschap onweerstaanbaar bij de doelgroep die jij wil bereiken. Je wil dat potentiële klanten je sneller opmerken en bij bosjes vallen voor jouw product of dienst?
Ow yeah!

DRUKWERK

Jouw ontwerp is klaar om te shinen. De volgende stap is drukwerk bestellen. Ik ben dan wel zelf geen drukker maar ik heb tonnen ervaringen en kennis hierover. Bovendien ben ik getrouwd met een drukker, dus kennis zat bij a.leen! Naamkaartjes, uitnodigingen, affiches, stickers, banners, ... De juiste keuze van papier versterkt uw boodschap en zorgt mee voor de juiste uitstraling van uw merk of bedrijf. Elk ontwerp vraagt om een specifieke aanpak. Sommige drukkers gaan enkel voor grote oplages, anderen gaan voor de speciallekes. Ik loods je doorheen dit web van mogelijkheden en kies de techniek en het papier dat jouw ontwerp nog sterker maakt. Voel jij te veel druk bij de keuze van het juiste papier?
Jaaaaaa!

FOTOGRAFIE

>Wil je jouw product of dienst in de kijker zetten? Dan is professionele fotografie echt een must! Je kent het gezegde: “Een beeld zegt zoveel meer dan 1000 woorden”. En je spreekt dat niet tegen hé? Onderschat daarom de waarde van professionele fotografie niet. Versterk je merk en zet je verhaal kracht bij met kwalitatieve fotografie. Ideaal om de band met je doelpubliek aan te halen. Zowel voor productfotografie als voor bedrijfsfotografie werk ik samen met toppers die jouw boodschap naar een hoger niveau tillen. Echt véél hoger. Wil je ook een echte hoogvlieger en jouw product of dienst doen shinen?
Laat maar komen Grietje!

WEBDESIGN

In het verlengde van jouw nieuwe of gepimpte huisstijl hoort natuurlijk ook een blitse website. Samen met een ervaren webdesigner zorgen wij ervoor dat jouw site die niet alleen mooi is, maar ook werkt voor jou. En je weet: meer bezoekers, meer klanten, meer omzet! Ik ben reuzeblij om hiervoor te kunnen samenwerken met een echte expert. No Worries, geen extra stress want de communicatie verloopt steeds via mij. (1 aanspreekpunt van A tot Z, dat is waar a.leen voor staat). Ik bepaal de juiste look and feel en onze webdesigner steekt van wal! Wil je ook een website die echt werkt en de aandacht pakt in Google-land?
Bring it on!

SPOT ON ACADEMY

Wil je meer leren over prospectie, verkoopstechnieken of sales management? Of ben je op zoek naar een persoonlijke retailcoach? Dan is SPOT ON Gent er voor jou. Zowel online als offline kan je workshops volgen die de beste ondernemer in jou naar boven halen. Jouw branding staat nu helemaal op punt, dus spots on, here you come!

Testimonials

Zou je a.leen ook aanraden bij andere ondernemers? Je zou er mij oprecht super mega blij mee maken en het zou me erg helpen bij mijn volgende opdrachten.

Schrijf een aanbeveling

 • Leen is een super vriendelijke dame die heel snel begrijpt hoe ze iets heel mooi in beeld kan brengen! Ze heeft veel smaak en kan iets heel eenvoudig prachtig visualiseren! Als ik iets aan Leen vraag, heb ik er alle vertrouwen in dat ze tot een prachtig resultaat komt!

  Félicie Sys
  zaakvoerder @ Kinesys
 • Bijzonder bedankt om de weg van het logo met ons te gaan. We zijn heel blij dat jij vasthoudend was, en ons de tijd gunde om het in onze organisatie werkelijk mogelijk te maken om de overstap te maken naar een nieuw logo. Ook je professionele advies waarderen we bijzonder.

  Syntia Van Erdeghem
  Coördinator @ Coördinator Opleidingscentrum Emotioneel Lichaamswerk® Nel vzw
 • Ik schakelde Leen in om de lay-out van "de énige échte Wordpress-cursus" uit te werken. Ik briefte haar over mijn voorkeurkleuren en gaf haar enkele voorbeelden die ik mooi vond. Met die schamele info ging Leen aan de slag en toverde een prachtig exemplaar tevoorschijn. Helemaal in lijn met mijn stijl, mijn website en mijn 'goesting'. Het is heerlijk samenwerken met Leen! Nogmaals bedankt voor het fijne contact, Leen!

  Treesje Vanhaeren
  Zaakvoerster @ SEO & WORDPRESS VOOR SOLO-ONDERNEEMSTERS
 • Topservice! We wisten min of meer wat we wilden, maar de grafische kennis ontbrak. We zochten dus een goede partner om ons te helpen en die hebben we met A.leen zeker gevonden! Leen heeft haar uiterste best gedaan om aan ons wensen te voldoen. Dankzij haar geduld, flexibiliteit en eigen inbreng hebben we nu een huisstijl met de juiste uitstraling. Leen, bedankt voor fijne samenwerking :-) We zijn supertevreden met het resultaat.

  Kristof Van de Putte
  Zaakvoerder @ Amuse Maison & Amuse Boutique
 • Leen ontwikkelde voor ons een tijloos logo waar we na vele jaren nog steeds trots op zijn. Bij haar kunnen we steeds terecht voor het ontwerp van originele en opvallende werfdoeken, advertenties en beursmateriaal. Ook als het snel moet kunnen we op haar professionalisme rekenen. Aangename en toffe dame om mee samen te werken!

  Isabelle Hillewaere
  Administratie @ SteMat bouw en renovatie
 • Voor het grafische ontwerp van onze marktwagens hebben wij voor a.leen gekozen. Het is de juiste keuze! Met haar vlotte persoonlijkheid en kennis heeft Leen de gave om de ideeën van onze klanten in een mooi grafische ontwerp voor hun marktwagens te vertalen. Dit steeds tot hun en onze uiterste tevredenheid.

  Hans Lemeire
  Zaakvoerder @ Carrosserie Lemeire
 • Telkens wanneer vrienden en kennissen op zoek zijn naar een grafisch ontwerpster, raad ik Leen aan. Ik kreeg alleen nog maar positieve feedback. Leen leert jou als klant door en door kennen. Met deze persoonlijke maar toch professionele aanpak springt zij er voor mij uit. Een usp van Leen is tevens de prijs/kwaliteit verhouding. Voor het bewijs van haar creativiteit refereer ik graag naar haar portfolio.

  Marjorie Meul
  Zaakvoerster @ Madame SheShe
 • Wij hebben al meerdere keren samengewerkt met Leen. Logo ontwerp en huisstijl werd ook door haar ontworpen. Ook deze keer bij het maken van onze folder verliep het contact heel vlot. Dankzij de lockdown verliep alles via mail, maar dit werd niet als een nadeel ondervonden. We houden van haar ontwerpstijl, het communicatie gemak, het behoud van onze eigen inbreng en ook haar feedback en oplossingen. We raden haar dan ook bij iedere ondernemer aan!

  Thomas Jooris
  Zaakvoerder @ Tuinova

Enkele logo's van tevreden klanten